U bent nu hier:  Workshops

Workshops

De relatie tussen ouders en kinderen is heel bijzonder. In mijn praktijk komen geregeld kinderen over de vloer. Dat vind ik iedere keer heel bijzonder, omdat kinderen zo open staan voor de behandeling.

Daarnaast is het mooi om te zien hoe kinderen hun vader en /of moeder een spiegel kunnen voorhouden. Dat geldt ook voor andere verzorgers, leerkrachten en begeleiders. Het gedrag van het kind kan bepaalde gevoelens oproepen en zichtbaar maken. Hierdoor krijg je aandacht voor jezelf en je emoties. Zo kan een kind dat je als lastig ervaart heel confronterend zijn. Op deze wijze vraagt het kind jou om grenzen aan te geven, leert het je om uit te spreken wat er in je omgaat en stimuleert het je zelfrespect. Zo kun je jezelf steeds beter leren kennen.

In 2011 hebben Wilma Sonder (counseler) en ik workshops georganiseerd om inzicht te krijgen in het stille en het drukke kind en het kind met faalangst. Dit inzicht kan ook goed verkregen worden tijdens een behandeling in mijn praktijk. Ter informatie heb ik de folders van de workshops dan ook op de website laten staan


Het stille kind
Het drukke kind
Het kind met faalangst

Neem ook eens een kijkje op de website van Wilma Sonder Counseling

Wij zien er naar uit om jullie tijdens de workshops te ontmoeten!